Over ons

Het begon allemaal met een bakfiets en een eigen zaak op het Rembrandtplein. Een droom die uitkwam. Inmiddels zijn we meer dan 25 jaar verder en zijn we van broodjeszaak uitgegroeid tot een volwaardig full service cateringbedrijf. De bakfiets is al jaren de deur uit, maar de liefde voor koken en het ondernemerschap is altijd gebleven.

Bij Paul’s Catering zijn we dagelijks bezig met de vraag: wat wil de klant en hoe zorgen we voor een smaakvolle vertaling van zijn of haar ideeën. Dat nemen we niet alleen mee in de heerlijke gerechten die we koken, maar we zorgen er ook voor dat de presentatie ervan aansluit op de wensen van de klant.

Door onze jarenlange ervaring, de liefde voor het vak en de wil om te blijven vernieuwen, weten wij onze klanten nog steeds positief te verrassen.

Nieuwsgierig geworden naar onze vertaling van úw ideeën? Bekijk dan ons aanbod of neem direct telefonisch contact op of stuur ons een email voor vragen en uiteraard kunnen we ook direct een offerte op maat aanbieden.

over-ons-pauls-catering